EY

EY-logo

EY

EY Consultancy  is onze snelst groeiende afdeling binnen EY. Met 20k professionals wereldwijd werken we samen met inspirerende klanten  aan strategische veranderingen en nieuwe innovatieve manieren van denken. We helpen onze klanten met het oplossen van (sector) specifieke vraagstukken, het benutten van groeikansen en helpen het bedrijf te beschermen tegen risico’s.  
Hou jij ervan om bezig te zijn met formules en concepten? Dit is iets waar onze consultants dagelijks mee worden geconfronteerd. Klanten verder helpen met het structureren van complexiteit. Dit doen we op het gebied van Data Analytics, Technology, IT, Data Privacy, Cybersecurity, Finance, Risk, Supply Chain & Operations, Life Science & Healthcare en Strategy.

Case

Tijdens het Techniek Bedrijven Evenement zal EY een case verzorgen. De titel van de case is "Casestudie EY"

Slide

Kernwaarden

Kom je bij ons werken, dan draag jij ook een steentje bij aan onze missie: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in onze maatschappij en dus aan een beter werkende wereld. Door intensief samen te werken met diverse collega’s en opdrachtgevers houden we elkaar scherp en komen we tot de beste resultaten.

Slide

Strategie

De kennis van onze mensen is de kracht van onze organisatie. Onderdeel van onze strategie is het creëren van Highest Performing Teams (HPT) waarbij het gaat om de beste prestaties van een team als geheel. We geloven in de kracht van een team met verschillende achtergronden en talenten. Om de hoogste kwaliteit in de dienstverlening te bereiken, zoeken we bij de samenstelling van teams naar de optimale mix van meningen, ervaringen en achtergronden.

Slide

Innovatie

Binnen EY vinden we het heel belangrijk dat we als wereldwijde organsatie bijdragen aan verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij zien het als onze taak om zowel voor onze klanten als voor ons zelf innovatief bezig te zijn. Wij zijn elke dag bezig met innovatieve vraagstukken voor onze klanten. We hebben een Wavespace waarin we onze klanten verder helpen door digitale sessies. Daarnaast hebben wij ons eigen ecosystem van start-ups waar jij als EY consultant advies aan kunt geven. Intern hebben onze medewerkers ook de mogelijkheid om innovatief bezig te zijn d.m.v. ons interne innovatieprogramma. Elk jaar doen er zo’n 100 collega’s mee aan het programma om EY te innoveren.

Slide

Duurzaamheid

EY organiseert jaarlijks een energiedebat om de discussie rondom de energietransitie tussen parlement en energiebedrijven te faciliteren. Daarnaast staat duurzaamheid bij elk advise hoog op de agenda, en hebben we ook een afdeling Climate Change & Sustainability die bedrijven advies geeft over duurzaamheid.

Interessante Studies

 • Bedrijfsinformatietechnologie (WO)
 • Bouwkunde (WO)
 • Business analytics (WO)
 • Business & it (WO)
 • Civiele techniek (WO)
 • Computer science (WO)
 • Creative technology (WO)
 • Econometrie (WO)
 • Electrical engineering (WO)
 • Informatica (WO)
 • Informatica & economie (WO)
 • Informatica en cyber security (WO)
 • Informatiekunde (WO)
 • Lucht- en ruimtevaarttechniek (WO)
 • Technische bedrijfskunde (WO)
 • Technische bestuurskunde (WO)
 • Technische informatica (WO)
 • Technische innovatiewetenschappen (WO)
 • Technische natuurkunde (WO)
 • Technische planologie (WO)
 • Technische wiskunde (WO)
 • Werktuigbouwkunde (WO)
 • Wiskunde (WO)
 • Informatica (HBO)
 • Technische bedrijfskunde (HBO)
 • Technische informatica (HBO)

Profiel gewenste studenten

Jouw specialisatie hangt uiteraard af van je capaciteiten en interesses. Het advieswerk is uitdagend en multidisciplinair. Wij zijn op zoek naar mensen die er van houden om zich vast te bijten in complexe vraagstukken en hun analytische denkvermogen te gebruiken om onze klanten verder te helpen.  We zien dat studenten met een technische achtergrond vanuit een heel andere invalshoek naar een problem kijken dan studenten met andere studieachtergronden. We zoeken da nook een goede verhouding tussen beiden.   Werken in teams, met collega’s en met de klant, is iets wat wij dagelijks doen. Je moet open staan voor verschillende invalshoeken en een vertrouwensband met de klant weten op te bouwen. Wij zoeken dus studenten die energie krijgen van klantcontact en communicatief sterk zijn.

Aanbod voor Studenten

Zelf ervaren hoe het leven eruit ziet als consultant bij EY?
Een (scriptie)stage of werkstudentschap bij EY consultancy geeft jou op zowel professioneel vlak als sociaal vlak alle inzichten. Ook kun je natuurlijk solliciteren voor een leuke startersfunctie.
Stein Hoek, FSO Cybersecurity Adviseur - ‘‘Ik ben gestart als scriptant en ben nu werkzaam als adviseur binnen het FSO Cybersecurity team. De overgang van scriptant naar adviseur ging bij mij soepel omdat ik het team en de organisatie al kende. Daarnaast had ik een aardig netwerk opgebouwd die ik nu in mijn dagelijkse werk benut. Het leuke aan dit team is dat je de kans krijgt aan veel verschillende opdrachten te werken, waardoor je snel ontdekt wat je leuk vindt en bekend raakt met alle facetten van cybersecurity. Daarnaast krijg je als beginner veel mogelijkheden in training en ontwikkeling waardoor je veel leert in een korte tijd.”  
Daarnaast kan je altijd contact opnemen met de recruiters voor een koffie afspraak met een consultant van één van de afdelingen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek op kantoor hoor je meer over de werkzaamheden én kan je alvast wat sfeer proeven 😊!
Kijk op www.werkenbijey.nl voor meer informatie!

Loopbaanmogelijkheden

Het is ons streven om impact te hebben op onze mensen. Door middel van de verschillende type projecten die je doet;  Industry, Bedrijf en Onderwerp, leer je ook wat het geen is waar jij uiteindelijk in uit wil blinken. In de loop van jouw carrière binnen EY, kan jij dus jouw eigen ontwikkeling sturen.
Daarnaast krijg je bij jouw start een counselor toegewezen. Samen met jouw counselor stel je 90 dagen leerdoelen op. Dit kunnen zowel leerdoelen zijn op softskill, als op hardskill niveau. Op die manier kan je met behulp van trainingen en een proactieve houding heel ver komen binnen onze organisatie!

Contactgegevens

Heb je interesse in de mogelijkheden bij EY? Spreek ons aan tijdens het Techniek Bedrijven Evenement of neem contact met ons op:
Solange van Heemstra l Campus Recruiter Consultancy
Solange.van.heemstra@nl.ey.com
0615886484

Florine van den Assem l Campus Recruiter Consultancy
florine.van.den.assem@nl.ey.com
0655442561