TNO

TNO-logo

TNO

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is onze missie en daar werken wij, de ruim 3200 professionals van TNO, dagelijks aan. Dit doen we samen met partners en gericht op negen domeinen.

Jaaromzet 2017 : 431 miljoen  
Aantal werknemers: ca. 3.200

Bedrijfspresentatie

De bedrijfspresentatie van TNO is de ideale manier om meer te weten te komen over het bedrijf.

Slide

Kernwaarden

Integriteit, onafhankelijkheid, professionaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn de meest wezenlijke kernwaarden van TNO. Maar ook klant- en impact-gedrevenheid, innovatie, verbinding en inspiratie spelen een zeer belangrijke rol in onze bedrijfsvoering.

Slide

Strategie

Doelgericht innoveren, dat is waar TNO voor staat. We ontwikkelen kennis niet om de kennis, maar om de praktische toepassing. Om nieuwe producten te creëren die het leven aangenamer en waardevoller maken, en die bedrijven helpen te innoveren. Om creatieve antwoorden te vinden op de vragen die de samenleving stelt.

Slide

Innovatie

Het werk van TNO heeft impact op de samenleving. Innoveren betekent voor TNO: laten zien wat kennis voor de maatschappij kan betekenen. Het betekent oog hebben voor wat er speelt, nu én in de toekomst. Werken bij TNO betekent werken in teams aan boeiende opdrachten voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en overheden. Het betekent dat je direct bijdraagt aan innovatie en aan de verdere ontwikkeling en toepassing van kennis.

Slide

Duurzaamheid

Duurzaamheid is bij TNO volledig geïntegreerd in de bedrijfsvoering en al haar maatschappelijke activiteiten. Alle business waarin TNO een rol speelt, heeft duurzaamheid als randvoorwaarde. Niet alleen verricht TNO onderzoek op het gebied van duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid, we ontwikkelden ook een methodiek die zowel producten als processen van andere organisaties op duurzaamheid beoordeelt.

Interessante Studies

  • Natuurkunde (WO)
  • Electrical engineering (WO)
  • Kunstmatige intelligentie (WO)
  • Computer science (WO)
  • Informatica (WO)

Profiel gewenste studenten

Aanbod voor Studenten

-       (Afstudeer)stages
-        Traineeship
-        Talent Development Programme

Loopbaanmogelijkheden

Ben je net afgestudeerd? TNO biedt vele kansen voor trainees en starters.

Talent Development Programme
In het Talent Development Programme (TDP) helpen we jou je talent te ontdekken. We ondersteunen je om het potentieel dat je hebt, versneld te ontwikkelen en in te zetten. Naast je inhoudelijke groei hebben we hierbij extra aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is jouw eigen inzet cruciaal; wij verwachten van jou initiatief en ideeën over hoe je dit kunt waarmaken.

Je maakt in 3 à 4 jaar een versnelde ontwikkeling door. Je start vanuit een vaste basis. Van daaruit krijg je de mogelijkheid om verschillende rollen (zoals onderzoeker, consultant, projectleider of business developer) te verkennen. Aan het einde van het programma maak je een keuze voor rol en omgeving. Er is persoonlijke aandacht voor je ontwikkeling, zowel inhoudelijk als gericht op competenties. Je krijgt handvatten om je versneld te ontwikkelen: monitoring door je manager en HR, training, coaching en learning on the job. Hierin is uiteraard ruimte voor maatwerk; passend bij jouw ontwikkeling en ambitie.

Traineeship
Als TNO trainee werk je drie periodes van acht maanden voor verschillende afdelingen. De rol die je in de projecten vervult kan variëren, al naar gelang je interesses en de projecten zelf. Vaak ga je aan de slag als onderzoeker, projectleider of consultant, maar je kunt ook uitgedaagd worden om een commerciële rol te vervullen. In de projecten word je persoonlijk begeleid door ervaren projectleiders en senior onderzoekers.

Een aanzienlijk deel van je tijd besteed je aan persoonlijke ontwikkeling. Je neemt maandelijks deel aan intervisie, opleidingen en workshops. Ook werk je met de andere trainees samen aan zelf geacquireerde traineeprojecten. Gedurende het gehele traineeprogramma word je intensief begeleid door de Trainee Manager.

Contactgegevens

www.tno.nl/career

TNO recruitment services: 088 - 866 81 88