Deloitte

Deloitte-logo

Deloitte

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Die met multidisciplinaire teams werkt voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Dan is Deloitte jouw plek. Met ruim 6.000 medewerkers en 18 kantoren verspreid over heel Nederland zijn wij een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering.

Je kunt bij ons aan de slag in de volgende vakgebieden:

Consultancy: adviseren op drie gebieden, van strategie tot en met implementatie. Human Capital, zoals leverage-onderzoek of analyses en inzichten uit de industrie vertalen naar het ontwerp en de uitvoering van HR-, talent-, leiderschaps-, organisatie- en veranderingsprogramma’s. Strategy & Operations, van het ontwikkelen van een pragmatische strategie en het evalueren van M&A-kansen tot het verbeteren van financiële en operationele functies. Technology, van datamanagement en cyberrisico's tot een verhoogde mobiliteit van werknemers en virtuele samenwerking.

Financial Advisory: adviseren over de gehele deal life cycle binnen M&A. Het integreren van bedrijven via fusies en overnames, het afsplitsen middels separatie of desinvestering, het bedenken van strategieën, het selecteren van de juiste (ver)kopers, due diligence-onderzoek en het daadwerkelijk sluiten van de deal. Vastgoed, infrastructuur of ruimtelijk strategische gerelateerde vraagstukken binnen Real Estate & Partnerships. Grote corporates en pensioenfondsen adviseren over pensioenen en andere arbeidsvoorwaarden bij Benefits & Pension Advisory.

Tax & Legal: complexe fiscale vraagstukken oplossen voor tax directors, tax accountants en transfer pricing managers van (inter)nationale klanten. Cliënten van (middel)grote ondernemingen adviseren over omzetbelasting en douane. Specifiek belastingadvies verzorgen rondom (grensoverschrijdende) arbeid. Geïntegreerd juridisch advies op het gebied van Corporate Law, Mergers & Acquisitions, IP/IT & Commercial Law en Employment Law & Pensions.

Risk Advisory: advies en controleopdrachten op het gebied van risicomanagement voor financiële dienstverleners, (internationale) corporates en de publieke sector. Beleid en beheersing van strategische en operationele risico’s, advies en implementatie rond wet- en regelgeving, en alles rond informatiebeveiliging zoals privacy. Samenwerking, ondernemerschap en innovatie maken onze oplossingen succesvol.

Jaaromzet: 896,8 miljoen (NL)   
Aantal werknemers: 6000 (NL)
Aantal vestigingslanden: 150
Aantal nieuwe werknemers per jaar (vanuit net afgestudeerden): 1800 (NL)

Case

Tijdens het Techniek Bedrijven Evenement zal Deloitte een case verzorgen. De titel van de case is "Casestudie Deloitte"

Slide

Kernwaarden

Naast toegevoegde waarde, betrokkenheid en culturele verscheidenheid is integriteit het belangrijkste kenmerk van onze wereldwijde organisatie. Wij helpen onze medewerkers bij het maken van weloverwogen keuzes, gericht op de dagelijkse werkomgeving en de uitdagingen waar wij voor staan.

Bij Deloitte willen we weten wie je bent, wat je kunt en wat jij belangrijk vindt. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van je baan met een opleiding is; niets is onbespreekbaar. Zie ons als het navigatiesysteem voor je carrière: je kunt overal naartoe, je moet alleen wel zelf op de knoppen drukken.

Slide

Strategie

Deloitte drijft op kennis. Kennis hebben en kennis delen. Voorop lopen in ons vakgebied en daar actief aan bijdragen. Daarbij kijken we verder dan onze eigen organisatie. We hebben een internationale kennisdatabank. Investeren in e-learning. Regelmatig publiceren we in toonaangevende vakbladen. Geven vakinhoudelijke trainingen aan collega’s en cliënten in binnen- en buitenland. Bovendien verspreiden partners en managers hun knowhow onder studenten, door zich naast hun werk bij Deloitte in te zetten als docent of hoogleraar.

Slide

Innovatie

Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert de wereld de komende jaren radicaal. Dit heeft gevolgen voor alle bedrijven en organisaties. Wij weten dit en investeren daarom veel in innovatie. We zijn bijvoorbeeld toonaangevend op het gebied van data analytics en cybersecurity.

Slide

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een onderwerp dat veel mensen aanspreekt. De hype is voorbij, het thema is ook bedrijfsmatig niet meer te negeren. Sterker nog: duurzaam ondernemen staat voor groei en kansen. Deloitte helpt bedrijven hierbij door de toegevoegde waarde van duurzaamheid op de financiële performance zichtbaar te maken én te verbeteren. Uiteraard zet ook Deloitte zich zelf in om haar ecologische voetafdruk te verminderen. Door bijvoorbeeld een groene leaseregeling, overal groene stroom, duurzame koffie in de kantoren, dubbelzijdig printen op FSC papier… Verder heeft iedere medewerker een NS-Business card om het reizen met de trein te bevorderen.

Voor Deloitte is duurzaamheid een heel belangrijk onderwerp, waar ze graag in investeren. Niet voor niets heeft Deloitte een van de meest innovatieve/duurzame kantoorgebouwen van Europa, The Edge!

Interessante Studies

 • Econometrie (WO)
 • Technische bedrijfskunde (WO)
 • Technische bestuurskunde (WO)
 • Technische informatica (WO)
 • Technische wiskunde (WO)
 • Wiskunde (WO)
 • Business & it (WO)
 • Computer science (WO)
 • Informatica & economie (WO)
 • Informatica en cyber security (WO)
 • Informatiewetenschappen (WO)
 • Kunstmatige intelligentie (WO)
 • Electrical engineering (WO)
 • Bedrijfsinformatietechnologie (WO)
 • Business analytics (WO)
 • Informatica (WO)
 • Informatiekunde (WO)
 • Lucht- en ruimtevaarttechniek (WO)
 • Maritieme techniek (WO)
 • Natuurkunde (WO)
 • Scheikunde (WO)
 • Software science (WO)
 • Werktuigbouwkunde (WO)
 • Bouwkunde (HBO)

Profiel gewenste studenten

Deloitte is op zoek naar enthousiaste studenten die gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag willen om het beste uit zichzelf te halen. Gedreven, ambitieuze mensen die samen met ons een verschil willen maken voor onze cliënten.

Ons aanbod en onze expertise ligt op veel verschillende vlakken. Deloitte is daarom ook altijd op zoek naar enthousiaste talenten in hun vakgebied. Zowel financieel geschoolde studenten, als technisch opgeleide studenten kunnen bij ons aan de slag.

Aanbod voor Studenten

What impact will you make?
Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

Bij Deloitte willen we weten wie je bent, wat je kunt en wat jij belangrijk vindt. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van je baan met een opleiding is; niets is onbespreekbaar. Zie ons als het navigatiesysteem voor je carrière: je kunt overal naartoe, je moet alleen wel zelf op de knoppen drukken.

Loopbaanmogelijkheden

Als jij het beste uit jezelf haalt, zijn er wat ons betreft geen grenzen aan je groei. Elke twee tot drie jaar groei je door naar een nieuwe functie en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Afhankelijk van de functie waarin je bij ons binnenkomt kun je binnen een aantal jaren de stap naar partner maken.

Waar je ook vandaan komt; al vanaf dag één werk je direct voor je klanten. Als senior ontwikkel je jezelf tot projectmanager. Vanaf managersniveau heb je ook commerciële taken. Hoe snel je doorstroomt, is afhankelijk van je prestaties, ambities en eigen initiatief.

Contactgegevens

Heb je interesse in de mogelijkheden bij Deloitte? Spreek ons aan tijdens het Techniek Bedrijven Evenement of neem contact met ons op:


Emma Kok | Campus Recruiter Risk Advisory
EKok@deloitte.nl
+316 22 68 35 33

www.werkenbijdeloitte.nl/starters