Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV-logo

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is al meer dan 135 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger. 

Het verbinden van mensen is ons verleden en onze toekomst. We zijn verbonden door een passie voor projecten die ertoe doen, door oplossingen die verder gaan dan de vraag van onze klant. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat noemen we: ‘enhancing society together’.

Jaaromzet: 600 miljoen
Aantal werknemers: 6000
Aantal vestigingslanden: 150+
Aantal nieuwe werknemers per jaar (vanuit net afgestudeerden): 200

Bedrijfspresentatie

De bedrijfspresentatie van Royal HaskoningDHV is de ideale manier om meer te weten te komen over het bedrijf.

Slide

Kernwaarden

Onze kernwaarden

De essentie van wie wij zijn en wat ons drijft komt terug in onze kernwaarden, samengevat in Br I T E :

Brightness
We willen leiden door inspiratie en innovatie. We staan open voor ideeën die leiden tot de beste oplossing voor onze klanten.

Integrity
We geven om onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij in zijn geheel. We creëren duurzame, integrale en pragmatische oplossingen met respect voor de mens en zijn leefomgeving. Wij voeren een zero-tolerance-beleid als het gaat om integriteit.

Team spirit
Onze werkwijze is pro-actief, open en verbindend. Wij bereiken succes samen met onze klanten, partners en collega's.

Excellence
We doen wat we beloven en zoeken voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor onze klanten te kunnen verbeteren.

Slide

Strategie

GLOBAL CHALLENGES
Wat wij voor de wereld willen betekenen is vastgelegd in onze belofte Enhancing Society Together. Het doel van deze belofte is het ondersteunen van onze klanten met duurzame, toekomstbestendige oplossingen. Onze bedrijfsactiviteiten zijn afgestemd op de wereldwijde uitdagingen en tonen ons vermogen om met nieuwe technologieën samen tot uitvoerbare oplossingen te komen.

Steden: groeimotoren
Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de steden van de toekomst hun inwoners een prettige en gezonde leefomgeving bieden? Daarvoor zijn sectoroverschrijdende maatregelen nodig die gebruikmaken van nieuwe netwerken.

Water: bron van leven
We streven naar schoon water en doeltreffende sanitatie voor iedereen, naar waardering van de vele sociaal-economische voordelen van deze cruciale hulpbron, het duurzame beheer ervan, en bescherming van de wereldbevolking tegen droogte en overstromingen.

Een routekaart voor duurzaam transport
We ondersteunen de mobiliteit van mensen en goederen terwijl we onze deskundigheid op het gebied van verkeersmanagement, luchtkwaliteit, geluidshinder en logistiek benutten om de invoering van transportsystemen te stimuleren die minder schadelijk zijn voor het milieu.

Industrie: sociale voordelen en duurzaamheid
Industrie vormt de ruggengraat van de samenleving en is een drijvende kracht voor sociale en economische ontwikkeling. We dragen bij aan het opnieuw uitvinden van industriële processen en verbeteren het efficiënt gebruik van hulpbronnen, waardoor de industrie kan bijdragen aan het welzijn van mens en milieu.

Slide

Innovatie

Samenlevingen helpen veranderen
Onze wereld bevindt zich in transitie. We zien uitdagingen die onder andere zijn ontstaan door het schaarser worden van grondstoffen, klimaatverandering, toenemende verstedelijking en verkeersdrukte. Daarom is er een dringende behoefte aan nieuwe denkpatronen en ideeën. We hebben een strategie en actieprogramma ingericht om efficiënt vernieuwingen door te voeren. Door innovatie toe te passen in onze projecten creëren we slimme oplossingen, vooruitstrevende technologieën, flexibiliteit en toekomstige functionaliteit voor bedrijven en samenleving overal ter wereld. Lees hier meer en bekijk voorbeelden van onze innoatieve projecten.

Slide

Duurzaamheid

Hoe moet je duurzaamheid samenvatten als het in ons DNA zit? We ontwikkelen innovatieve oplossingen die vanuit zowel economisch, maatschappelijk als ecologisch perspectief bijdragen aan een leefbare omgeving. Enhancing Society Together is het uitgangspunt in onze producten, services en onze bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een nieuwe brouwerij in Vietnam, drinkwatervoorziening in Zuid-Afrika, een nieuwe snelweg in Nederland of een nieuwe aanpak van onze leasevloot: de kernvraag voor ons is altijd ‘hoe vergroten we de positieve impact van ons werk?’ En hoe kunnen we zelf leidend voorbeeld zijn?

We richten onze impact op onze expertisegebieden. Dit zijn uitdagingen die we actief kunnen beïnvloeden en waardoor we bijdragen aan eem aantal geselecteerde Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. CO2-uitstoot terugdringen is essentieel in onze ontwerpen, aanbevelingen en in onze bedrijfsactiviteiten. Onlangs kozen we als één van de eerste grote Nederlandse bedrijven voor een transitie naar een 100% elektrische leasevloot. Ons hoofdkantoor heeft energielabel A en ons nieuwe kantoor in Amsterdam is nagenoeg volledig circulair gebouwd.

Interessante Studies

 • Business & it (WO)
 • Computer science (WO)
 • Ict (HBO)
 • Aardwetenschappen (WO)
 • Bouwkunde (WO)
 • Civiele techniek (WO)
 • Electrical engineering (WO)
 • Maritieme techniek (WO)
 • Watertechnologie (WO)
 • Werktuigbouwkunde (WO)
 • Bouwkunde (HBO)
 • Built environment (HBO)
 • Civiele techniek (HBO)
 • Elektrotechniek (HBO)
 • Mileukunde (HBO)
 • Werktuigbouwkunde (HBO)
 • Aarde en economie (WO)
 • Advanced technology (WO)
 • Toegepaste wiskunde (HBO)
 • Informatica (WO)
 • Kunstmatige intelligentie (WO)
 • Natuurkunde (WO)
 • Natuurwetenschap en innovatiemanagement (WO)
 • Scheikunde (WO)
 • Science (WO)
 • Science, business and innovation (WO)
 • Software science (WO)
 • Technische natuurkunde (WO)
 • Technische wiskunde (WO)
 • Wiskunde (WO)
 • Business, it & management (HBO)
 • Informatica (HBO)
 • Luchtvaart technologie (HBO)
 • Maritieme techniek (HBO)
 • Mechatronica (HBO)
 • Technische informatica (HBO)
 • Technische natuurkunde (HBO)

Profiel gewenste studenten

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie? Onze netwerkorganisatie van slimme ondernemers verbindt de beste en de slimste mensen ter wereld.

Wij behandelen elkaar met respect. We waarderen elkaar voor wie we zijn en wat we doen. Bij ons draait het om teamwerk, eigenaarschap en elkaar stimuleren. Dit alles om onze talenten volledig te benutten. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze eigen resultaten. Binnen ons bedrijf is iedere collega een bron van inspiratie en heeft de mogelijkheid om het verschil te maken.

Wij geloven sterk dat onze mensen bepalend zijn voor ons succes. Wij bieden vele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je hoge ambities hebt, zullen wij je helpen deze te realiseren, en je kennis en vaardigheden door te ontwikkelen. Hierdoor kan jij samen met de beste ingenieurs, consultants, project managers en specialisten oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken.

Of je nu aan de start staat van je carrière, een doorgewinterde professional, ervaren consultant of een professional bent in een ondersteunende rol, wij bieden je de unieke kans om je te ontwikkelen bij ons internationale bedrijf. Bekijk onze vacatures en ontdek of Royal HaskoningDHV het bedrijf is waar jij naar op zoek bent! Lees hier meer.

Aanbod voor Studenten

Samen goed zijn in goed doen. Dat zit in het DNA van Royal HaskoningDHV. Wi jij in een internationale omgeving die bruist van de innovatie je carrière starten? Ontdek de mogelijkheden bij ons inspirerende bedrijf. Let’s Enhance Society Together!

Ambitieuze starters
In een veilige, dynamische en professionele omgeving meer ervaring op te doen als starter. Wie wilt dat nu niet? Onze internationale organisatie bied je de mogelijkheid om je recent opgedane kennis in de praktijk te brengen. Met de mogelijkheid om diverse opleidingen, trainingen en cursussen te volgen, blijf je altijd op de hoogte van de laatste kennis binnen jouw vakgebied. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd! Met een speciaal ontwikkeld programma voor Young Professionals, bieden wij je de mogelijkheid om jezelf op professioneel én persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Young Royal HaskoningDHV is een internationaal platform dat je de mogelijkheid biedt om ideeën, kennis en ervaring met jouw internationale collega’s uit te wisselen. Met de vele kantoren verspreid over verschillende landen heb je de kans om internationale en nationale carrièredromen waar te maken.

Leergierige stagiaires
Ben je ambitieus, leergierig en niet bang om hard te werken? Dan hebben wij prachtige stageplekken voor jou. Dit is je kans om veel te leren en ervaring op te doen in een internationale organisatie die jouw ontwikkeling voorop heeft staan. Wij bieden je de mogelijkheid om op een van onze afdelingen je stageopdracht te maken of om onderzoek te doen naar een actuele kwestie binnen onze organisatie. Bij ons krijg je de kans om in een dynamische en veilige omgeving ervaring op te doen, om op verschillende afdelingen een kijkje te nemen, eens binnen te stappen in één van onze vele kantoren en om in contact te komen met verschillende experts en specialisten. Professionele én persoonlijke ontwikkeling staan bij ons voorop. Daardoor is geen vraag te gek en blijft geen kans onbenut.
Nieuwsgierig naar onze vacatures? Kijk dan nu hier!

Loopbaanmogelijkheden

Onze organisatie drijft op de kennis, ervaring, vaardigheden en competenties van onze medewerkers. Als kennisorganisatie bieden we onze opdrachtgevers dienstverlening van een hoge kwaliteit. Daarom willen we de beste mensen binnenhalen en binnen houden. Royal HaskoningDHV hanteert voor haar beoordelings- en ontwikkelingstraject een competentiegerichte aanpak voor alle medewerkers, van alle niveaus. Uit een jaarlijks ontwikkelingsgesprek met je leidinggevende vloeit een persoonlijk ontwikkelingstraject voort.

Tijdens het gesprek kun je jouw wensen bespreekbaar maken. Samen kijk je wat haalbaar is, naar mogelijke opleidingen, nieuwe kwalificaties, coaching, detachering of misschien projecten in het buitenland. Je leidinggevende is er ook om je te begeleiden en te ondersteunen bij dit ontwikkelingstraject.

Naast de gewenste, vaak technische scholing, vinden wij andere vaardigheden ook belangrijk, zoals communicatieve vaardigheden, interpersoonlijke vaardigheden, zelfvertrouwen en onderhandelingscapaciteiten. Dit maakt je uiteindelijk tot een echte allround professional. We geloven sterk in de waarde van ‘leren door doen’ onder begeleiding van een meer ervaren collega. Door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, investeren we ook in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Contactgegevens

Royal HaskoningDHV
Laan1914 35
3818 EX Amersfoort

Kevin Zandbergen (Corporate Recruiter)
088-3483405

https://www.royalhaskoningdhv.com/nl-nl/nederland...