Bosch IoT Challenge

Slide

Bosch IoT Challenge

Welkom op een plek waar jouw ideeën leiden tot iets groots. Welkom bij Bosch.
De opkomst van Internet of Things (IoT) is momenteel één van interessantste ontwikkelingen binnen de IT wereld. IoT vormt dan ook de kern binnen de nieuwe bedrijfsstrategie van Bosch. Wil jij deel uitmaken van deze enerverende en dynamische ontwikkeling? Tijdens de IoT Challenge op woensdag 17 mei 2017 leer je meer over onze interessante ontwikkelingen binnen IT en technologie en krijg je de kans om de Bosch groep te inspireren met jouw nieuwe creatieve ideeën!  

Waarom deelnemen aan de Bosch IoT Challenge?
Tijdens ons volledig verzorgde evenement krijg je als software of elektro talent de kans om Bosch en haar bedrijfscultuur te leren kennen. Wij vinden het als werkgever namelijk erg belangrijk dat onze medewerkers zich bij Bosch helemaal op hun plek voelen.  

Een persoonlijke kennismaking
Gedurende de Challenge ervaar je hoe het echt is om bij Bosch te werken. Zo krijg je een rondleiding, ga je in gesprek met onze medewerkers én krijg je een beeld van jouw carrièremogelijkheden bij Bosch. We dagen jou bovendien uit om je technische kennis te testen in een case uit de dagelijkse praktijk van ons bedrijf. In een wedstrijd ga de strijd aan met andere studententeams om tot de beste oplossingen te komen voor een specifiek probleem op het gebied van Internet of Things. De winnaars ontvangen een leuke prijs!  

Ontmoet onze medewerkers
Een groot team van onze software en elektro medewerkers staat op 17 mei klaar om persoonlijk kennis met je te maken en al je brandende vragen te beantwoorden. Hierdoor vergroot je jouw zakelijke netwerk en kun je na het evenement zelf beoordelen of je bij Bosch wilt werken of stagelopen. 

Bekijk alle evenementen