Bosch Engineering Challenge

Slide

Bosch Engineering Challenge

Welkom op een plek waar jouw ideeën leiden tot iets groots. Welkom bij Bosch.
De kracht van Industrie 4.0 wordt werkelijkheid - en Bosch drijft deze volgende industriële revolutie als leidende exploitant én -leverancier van Industrie 4.0 oplossingen. Met een enorm automatiseringsportfolio en een overvloed aan productie ervaring van onze fabrieken wereldwijd, bieden we leidende automatiserings- en productieoplossingen – van één stuks tot productie in grote hoeveelheden - die helpen bij het realiseren van unieke ‘Smart Factories’.

Wil jij deel uitmaken van deze enerverende en dynamische ontwikkeling? Tijdens de Engineering Challenge op woensdag 13 december 2017 leer je meer over onze interessante ontwikkelingen op het gebied van engineering en krijg je de kans om de Bosch groep te inspireren met jouw nieuwe creatieve ideeën!

Waarom deelnemen aan de Bosch Engineering Challenge?
Tijdens ons volledig verzorgde evenement krijg je als engineering talent de kans om Bosch en haar bedrijfscultuur te leren kennen. Wij vinden het als werkgever namelijk erg belangrijk dat onze medewerkers zich bij Bosch helemaal op hun plek voelen.

  • Een persoonlijke kennismaking
    Gedurende de Challenge ervaar je hoe het echt is om bij Bosch te werken. Je gaat in gesprek met onze medewerkers, krijgt een beeld van jouw carrièremogelijkheden bij Bosch en maakt kennis met industrie 4.0 tijdens presentaties en een rondleiding. We dagen jou bovendien uit om je technische kennis te testen in een real-life case over Stadiapitch. Je wordt gevraagd om mee te denken over hoe we dit innovatieve geautomatiseerde systeem, dat een sportstadion binnen no-time omtovert in een evenemententerrein, nog innovatiever en efficiënter kunnen maken. Dit is jouw ultieme kans om jezelf in de Bosch kijker te spelen! Tijdens de case ga je in teamverband de strijd aan met andere studententeams om tot nieuwe ideeën komen voor dit innovatieve systeem. De winnaars ontvangen een leuke prijs tijdens de afsluitende borrel.
  • Ontmoet onze medewerkers
    Een groot team van onze engineering managers en medewerkers staat op 13 december klaar om persoonlijk kennis met je te maken en al je brandende vragen te beantwoorden. Hierdoor vergroot je jouw zakelijke netwerk en kun je tijdens het evenement zelf beoordelen wat werken of stagelopen bij Bosch voor jou kan betekenen.

Bekijk alle evenementen