Inhousedag | Rijkswaterstaat

Slide

Inhousedag | Rijkswaterstaat

Op woensdag 25 april organiseert Rijkswaterstaat in Utrecht een Inhousedag met het thema "Techniek". Hiervoor zijn zij op zoek naar HBO/WO studenten  in de richting Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële automatisering, Technische Bestuurskunde of een vergelijkbare studie. Ben je geïnteresseerd in een traineeship bij Rijkswaterstaat? Schrijf je dan uiterlijk 19 april in voor deze Inhousedag.  

Let op! Er zijn maar een beperkte hoeveelheid plekken beschikbaar voor deze Inhousedag. Na jouw inschrijving geven we je zo snel mogelijk een reactie. Een definitieve bevestiging van jouw deelname aan de dag ontvang je niet later dan 20 april.

Wat kun je tijdens de inhousedag verwachten?

Rijkswaterstaat biedt je een inhoudelijk en afwisselend programma, zodat je een idee krijgt van deze organisatie. Je kunt speed daten met allerlei collega’s en al je vragen stellen aan de trainees. Je gaat aan de hand van workshops technisch de diepte in, maar ook zal je buiten het werkveld van Rijkswaterstaat van dichtbij bekijken. Tijdens deze Inhousedag krijg je natuurlijk ook praktische informatie over het traineeprogramma en hoor je over de mogelijkheden die Rijkswaterstaat biedt aan talenten met een technische achtergrond.


Ben je benieuwd naar de verhalen van trainee Melissa & trainee Pim? Bekijk dan de onderstaande filmpjes!


Bekijk alle evenementen