Technology Event | Bosch

Slide

Technology Event | Bosch

“BITE into technology”
De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en aanbieder van gerelateerde diensten. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren:

- Mobility Solutions
- Industrial Technology
- Consumer Goods
- Energy and Building Technology

Als maatgevende IoT-onderneming biedt de Bosch Groep innovatieve oplossingen voor slimme woningen en steden, geconnecteerde mobiliteit en een verbonden industrie. Zij gebruiken de kennis op het vlak van sensortechnologie, software en diensten, net als een eigen IoT-cloud om klanten verbonden en grensoverschrijdende oplossingen te bieden vanuit één leverancier. De strategische doelstelling van de Bosch Groep is het aanreiken van innovaties voor een geconnecteerd leven. Op die manier biedt Bosch wereldwijd ‘Technologie voor het leven’.

Over het evenement
Tijdens dit evenement zal je alles te weten komen over Bosch en de innovatieve producten, die zij in Nederland ontwikkelen. Ervaar de dagelijkse uitdagingen in real-life workshops, loop mee in een rondleiding, leer de verschillende bedrijfssectoren kennen en maak kennis met alle innovaties tijdens dit unieke interactieve evenement. Breid jouw professionele netwerk uit, ervaar de cultuur en kijk of Bosch de plek is voor jouw stage of startersfunctie. 

Voor wie is het evenement?

De BITE is voor studenten die meer willen weten over Bosch en de fascinerende producten waar wij in Nederland aan werken. Studeer jij IT, elektro, mechatronica, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of doe je een vergelijkbare studie? Neem dan deel aan dit evenement door je aan te melden aan de linkerkant.


Bekijk alle evenementen