Exclusieve Inhousedag | RTL

Slide

Exclusieve Inhousedag | RTL

Even het laatste nieuws checken bij RTL Nieuws of aankomende buien scannen op Buienradar. Lekker samen buizen met The voice, relaxen bij een serie op Videoland of je heupen losgooien op de dansvloer van ‘Let’s Dance’. Elke dag werkt RTL Nederland keihard om een breed publiek te vermaken en te informeren op alle relevante platforms.  

Grote kans dat je daarom bij RTL direct denkt aan de tv-zenders waarmee zij in veel Nederlandse huiskamers aanwezig zijn. Maar RTL is meer dan tv alleen… Zo zijn zij door digitale activiteiten, zoals RTLXL.nl, Buienradar.nl, Videoland.com, NLziet, verschillende programmawebsites en apps, inmiddels ook uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de digitale markt.

Cultuur
Met vakmanschap en passie zetten ruim 750 RTL’ers zich dagelijks in voor al onze activiteiten op tv, internet, in het theater en achter de schermen. In 22 jaar hebben zij een bestaan ontwikkeld van een allround media- en entertainmentbedrijf met vier pijlers: televisie, digital, ventures en live entertainment. Dat ondernemerschap heeft zich diep in het bedrijf geworteld. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Denken buiten de eigen kaders is dan ook niet vreemd. RTL Nederland werkt in een dynamische organisatie waar ze vertrouwen op elkaars enthousiasme, integriteit en flexibiliteit. Vanuit hun eigen kracht willen ze graag de beste zijn en zijn ze trots op wat ze doen. Met ieders inzet en betrokkenheid maken ze met elkaar het verschil. Dit alles met hetzelfde doel: een waardevolle en positieve rol spelen in het dagelijks leven van ons publiek.

Mogelijkheden
Bij RTL Nederland kan je als werknemer aan de slag, maar ook stagelopen of het volgen van een management of digital traineeship is hier mogelijk. Daarnaast heeft RTL een eigen Academy waarin zij met passende opleidingsactiviteiten de ontwikkelingsbehoeften van medewerkers en de organisatie bij elkaar brengen. Zij vinden het belangrijk dat je zélf sturing geeft aan je loopbaan en investeert daarom graag in de ontwikkeling van de medewerkers.

Techniek en bèta studenten
Tijdens de inhousedag van RTL Nederland op 7 december zullen zij jou meenemen in het leven van een RTL’er. De Tech afdeling zal jou leren waarom jij als technische of bèta student hier ook aan de slag kunt. Na de lunch zullen de hersens moeten kraken tijdens een interessante videoland case.

Dagprogramma
10:30    Ontvangst
11:00    Algemene introductie RTL
11:30    Informatie Tech afdeling
12:00    Lunch
13:15    Videoland Case
14:00    Presentaties Case
16:00    Rondleiding Nieuws & meer
16:30    Borrel  


Schrijf je uiterlijk 30 november in door op de knop aan de linkerkant te klikken!

Bekijk alle evenementen