Inhousedag | Sweco

Slide

Inhousedag | Sweco

Wil jij met je werk een verschil maken? Dan moet je bij Sweco zijn. Bij ons ligt de verre toekomst dichtbij. Wij ontwerpen en ontwikkelen de toekomst nu. We zorgen ervoor dat alles wat een samenleving nodig heeft een natuurlijk onderdeel van morgen wordt van de behoefte aan schoon water en verwarmde huizen tot efficiënt vervoer en moderne ziekenhuizen.

Sweco is continu op zoek naar talent dat zich wil ontwikkelen. Binnen onze divisies Transport & Mobiliteit en Stad & Milieu zijn we momenteel op zoek naar meerdere enthousiaste junioren op het gebied van Civiele Techniek, Stad van de Toekomst, Waterbouw, Rail, Wegen en Assetmanagement.

Op donderdag 18 april organiseert Sweco een inhousedag infra op ons kantoor in De Bilt. Tijdens deze dag zal jij kennismaken met ons en wij met jou. Dit zal onder andere gebeuren door middel van presentaties, een case en gesprekken. Uiteraard wordt deze dag zal worden afgesloten met een borrel.

Wil jij weten hoe het is om te werken bij hét grootste ingenieursadviesbureau van Europa? Ben jij (bijna) afgestudeerd in een technische richting, heb jij minder dan twee jaar werkervaring en ben jij op zoek naar een baan waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Reageer dan vóór 8 april en dan maken we graag kennis met je! Wie weet zien we jou op onze inhousedag op 18 april aanstaande!


Bekijk alle evenementen