Inhousedag | RebelGroup BV

Slide

Inhousedag | RebelGroup BV

No change without a Rebel
Rebel is een jong en snelgroeiend Rotterdams adviesbureau gericht op financieel-economische en strategische consultancy in binnen- en buitenland. Zij adviseren, implementeren, investeren en initiëren in allerlei sectoren, op het raakvlak van publiek en privaat, omdat hun Rebel-rode hart daar ligt waar maatschappelijke waarden en privaat ondernemerschap samenkomen. Zij beantwoorden vraagstukken op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, energie, water, zorg, cultuur en vastgoed zoals:

  • Hoe kan de circulaire kunststofketen beter gesloten worden en welke acties zijn hiervoor nodig?
  • Hoe financier je een windmolenpark die volledig in eigendom is van burgers, en welke turbine is dan vanuit financieel perspectief optimaal?
  • Hoe moet smart mobility worden ingezet om Zuid-Holland optimaal bereikbaar te maken, en hoe wordt daarmee het slimste wegennet van Europa gerealiseerd?
  • Hoe kan het energiegebruik van bestaande bouw gereduceerd en verduurzaamd worden, wat is hier de financiële impact van en voor wie?
Naast het beantwoorden van deze vraagstukken, geloven zij in de geboden oplossingen, helpen zij projecten te realiseren, en investeren Ze in sommige projecten.  


Hun betrokkenheid komt voort uit een sterke wil om bij te dragen aan waardevolle veranderingen in de wereld. Met een natuurlijke ondernemersgeest adviseren en begeleiden zij projecten en vraagstukken van hun opdrachtgevers. Hierin zijn zij rebels, en geven ze niet noodzakelijkerwijs het antwoord dat hun opdrachtgever wil horen, maar waarvan zij overtuigd zijn dat dit de beste oplossing is. Dit doen we op tal van projecten, uiteenlopende van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken, en van de business case van een circulair initiatief tot de realisatie van duurzame energieprojecten. Zij zijn daarbij de experts in strategie en finance met een brede blik op de wereld en intrinsiek gemotiveerd om impact te maken.

Inhouse(mid)dag op 3 mei in Rotterdam 
Op 3 mei vanaf 13:00 uur organiseren ze een inhousedag voor (technische) masterstudenten op hun kantoor in Rotterdam. Tijdens deze dag zie en hoor je wat ze doen, waar ze voor staan en hoe zij werken. Daarnaast werk je samen met andere studenten en Rebels aan een casus waarin je ziet hoe financieel-economische, technische en maatschappelijke vraagstukken in hun dagelijks werk terugkomen. De middag is informeel en jullie sluiten af met een diner bij hun op kantoor en een borrel in de stamkroeg.

Ben jij: authentiek, intelligent, nieuwsgierig, creatief, eigenwijs, rechtvaardig, humoristisch, anarchistisch, ondernemend, overtuigend, niet bang om in het diepe te springen, eerlijk, benieuwd, coöperatief, geen nummer, vrijgevig, ongeduldig, in voor een feestje, voortvarend, enthousiast, gedreven, eigenaardig, maatschappelijk betrokken, leuk, klaar om ervoor te gaan, avontuurlijk, uniek, opiniemaker, ambitieus en geen liefhebber van kantoorpolitiek? Dan ziet Rebel je graag op hun inhousedag, dus schrijf je in!  

Bekijk alle evenementen