InhouseBBQ | Critical Minds

Slide

InhouseBBQ | Critical Minds

Heb jij de inhousedag van Critical Minds in februari gemist? Op 23 augustus is het tijd voor hun jaarlijkse zomer recruitment BBQ! 

Critical Minds is een jong adviesbureau op het gebied van projectbeheersing in o.a. de industriële sector. Ze draaien mee op projecten waar ze samen processen optimaliseren, verandering doorvoeren en verspilling tegengaan.

Daarnaast zijn ze een zelfsturende organisatie, wat veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap betekent. Zij geven jonge talenten de kans om te ondernemen vanuit hun eigen visie en kracht. Met hun motto: “Combining Business, Fun and Purpose”, dagen zij mensen uit om het verschil te maken en verbetering te stimuleren. Meer informatie: www.criticalminds.nl

Zij zijn hard op zoek naar nieuwe Critical Minds! Ben jij geïnteresseerd in werken in een leuk team bij het tofste bedrijf van Nederland? Meld je dan aan via het de knop "inschrijven". De middag start met het spelen van een game en vervolgens wordt de BBQ aangestoken. Want zeg nou zelf, waar leer je elkaar nu beter kennen dan tijdens een goede maaltijd? 

Het start om 15.30 uur met een introductie over wie ze zijn, wat ze doen en wat hun uniek maakt. Door middel van een Game maak je vervolgens kennis met hun werkzaamheden. Tot slot wordt de interactieve middag afgesloten met een gezellige barbecue. 

Geïnteresseerd? Schrijf je voor 18 augustus in! 

Bekijk alle evenementen