Lancering vernieuwde website Techniek Bedrijven

05-09-2016 | geschreven door Lennard Pol

Lancering vernieuwde website Techniek Bedrijven

Het is tijd voor iets nieuws, iets dat nóg beter is. Al meer dan 25 jaar verbindt Stichting Techniek Bedrijven technische topstudenten met de meest interessante bedrijven. Jaar na jaar komt de match tussen studenten en bedrijven beter tot uitdrukking. De nadruk ligt hierbij op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Met een nieuwe website worden de technische studenten en onze partners weer op hun wenken bediend en heeft techniekbedrijven.nl de kwaliteitsimpuls gekregen die zij verdient.

Een strakker design en frisser gezicht van de website zijn het gevolg van maanden denkwerk om een bezoek aan techniekbedrijven.nl tot een nog aangenamere ervaring te maken. Studenten bezoeken de website het hele jaar door om op de hoogte te blijven van de volgende inhousedag of business course van bedrijven. In oktober is de website daarnaast weer dé plek om je in te schrijven voor Techniek Bedrijven Evenement 2016.

Slechts een nieuw jasje voor onze studenten en partners achten wij niet voldoende. Een overzichtelijkere indeling van de website verhoogt het gebruiksgemak voor onze bezoekers. Op onze evenementenpagina bieden wij, naast Techniek Bedrijven Evenement 2016, evenementen van bedrijven aan en onder ‘Nieuws’ brengen wij u interessante ervaringen, artikelen, tips en meer.  Studenten en bedrijven vinden alle benodigde informatie over de evenementen op hun eigen pagina en ook de inlogomgeving voor studenten is verbeterd. Dit laatste draagt bij aan een gemakkelijke inschrijving voor inhousedagen, business courses en Techniek Bedrijven Evenement 2016.    

Wij van Stichting Techniek Bedrijven heten alle technische studenten van Nederland, onze partners en andere bezoekers van harte welkom op het vernieuwde techniekbedrijven.nl. Meer dan ooit het platform waarop studenten, bedrijven én ambities worden verbonden.

Bekijk alle nieuwsartikelen