Be there or be square: toptechnici in het WTC

17-10-2016 | geschreven door Metro Nieuws

Be there or be square: toptechnici in het WTC

Techniek Bedrijven Evenement 2016 is hét landelijke carrière-event voor techniek- en bètastudenten. Op basis van wederzijdse interesse worden studenten en bedrijven aan elkaar gekoppeld, waardoor de perfecte match ontstaat.

Zet in je agenda: vrijdag 18 november 2016 in het Beurs-WTC Rotterdam
Met ruim een kwart eeuw aan ervaring geeft Stichting Techniek Bedrijven techniek- en bètastudenten uit heel Nederland ook dit jaar weer de kans om op een interactieve manier in contact te komen met bedrijven in het topsegment van de markt. Op 18 november vindt Techniek Bedrijven Evenement 2016 voor de elfde keer plaats in het luxueuze Beurs-World Trade Center in hartje Rotterdam. Uniek aan dit evenement is dat je geselecteerd moet worden. Eenmaal uitgenodigd krijg je een persoonlijk dagprogramma dat aansluit bij jouw interesses en ambities.

Persoonlijke match
Als student bepaal je zelf bij welk bedrijf je aan tafel zou willen zitten. Studenten worden aan bedrijven gekoppeld op basis van wederzijdse interesse. Zo wordt ‘de match’ gemaakt. Dit is een zeer effectieve en persoonlijke manier om je te oriënteren op je toekomst. De bedrijven geven op hun beurt aan in welke studenten ze geïnteresseerd zijn. De selectie van de deelnemers vindt plaats op basis van studieresultaten, nevenactiviteiten en andere persoonlijke kwaliteiten. Pas jij binnen het plaatje van het bedrijf, dan word je uitgenodigd voor Techniek Bedrijven Evenement 2016. Zo ben je verzekerd van een persoonlijk en uitdagend programma.

Bedrijvenmarkt
Als deelnemende student met een persoonlijk dagprogramma is de effectiviteit van het contact tussen jou en de bedrijven zeer hoog. Na de opening neem je in de ochtend deel aan één van de vele casestudies. Na een uitgebreide lunch volg je bij een ander bedrijf één van de interactieve bedrijfspresentaties. Vervolgens kun je deelnemen aan één van de carrièreworkshops of discussies. Daarnaast kun je de bedrijvenmarkt bezoeken. De dag wordt afgesloten met een borrel, die nog eens ruime gelegenheid biedt voor informeel contact.

Vacatureronde
Ook dit jaar is het weer mogelijk om deel te nemen aan de vacatureronde. Ideaal voor degenen die naarstig op zoek zijn naar een stage of startersfunctie. Als jij je interesse in één of meerdere van de aantrekkelijke vacatures op onze site kenbaar maakt, maak je kans op een persoonlijke uitnodiging van het betreffende bedrijf. Zo maak jij persoonlijk kennis met het bedrijf waar jij je stage- of werkplek ambieert en vergroot je jouw kansen.


Bron: Metro Nieuws

Bekijk alle nieuwsartikelen