MKB's & Start up's op het evenement!

22-10-2019 | geschreven door Claire Wensing

MKB's & Start up's op het evenement!

Op het Techniek Bedrijven Evenement is er dit jaar ook een plek gegeven aan MKB’s en start up’s. Benieuwd hoe het is om te werken bij een klein bedrijf? Lees hieronder welke bedrijven er aanwezig zijn op het Techniek Bedrijven Evenement en wat zij doen!

Otrium
Otrium.com is een shop-in-shop outletplatform. Op dit platform kunnen merken hun overtollige voorraad online verkopen. Het is een full-service marktplaats waarmee modemerken met minimale inspanningen en alle voordelen een online outlet kunnen openen. Otrium regelt de opslag, verkoop en verzending. De merken krijgen inzicht in waardevolle gegevens over hun verkoop.

Benieuwd naar Otrium en wat zij doen op het evenement? Lees meer op hun bedrijfspagina! 

Strategy Development Partners
Strategy Development Partners Rotterdam Office is een strategie-boetiek. Zij ondersteunen grotere, veelal internationaal opererende organisaties in het realiseren van doorbraken. Ze bestaan uit twee onafhankelijk opererende teams van professionals die een passie delen voor het realiseren van doorbraken in nauwe samenwerking met onze cliënten. Zij ondersteunen het management van grote organisaties in het maken van beslissingen die cruciaal zijn voor hun zakelijk succes. Dagelijkse, hands-on betrokkenheid van hun partners bij projecten onderscheid ons van andere strategie consultants.

Benieuwd naar SDP en wat zij doen op het evenement? Lees meer op hun bedrijfspagina!

Critical Minds
Critical Minds vindt zijn oorsprong in de maritieme industrie. We zullen jullie op een interactieve manier laten kennismaken met projectmanagement en beheersing van complexe projecten met als voorbeeld de jachtbouw. De vraag naar Nederlandse jachten blijft groeien. De laatste jaren worden de superjachten steeds groter en complexer. Hierdoor komt er meer druk te staan op kosten, kwaliteit en doorlooptijd. Daarnaast kunnen projecten tijdens het plannen en bouwen nog aangepast worden naar de laatste wensen van de klant. Dit brengt gave technische maar ook projectmanagement uitdagingen met zich mee.

Benieuwd naar Critical Minds en wat zij doen op het evenement? Lees meer op hun bedrijfspagina!

TSG Group 
TSG Group is een mechatronische projectenorganisatie, een ingenieursbureau. Zij ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren producten, machines, tools, software en webapplicaties. Dat gebeurt zowel nationaal als internationaal binnen verschillende branches en topsectoren zoals  HTSM, Life Sciences & Health, Agri & Food, Mobility, Lighting, Sport & Leisure, Consumer en Yachting.

Benieuwd naar TSG Group en wat zij doen op het evenement? Lees meer op hun bedrijfspagina!


Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij een MKB of start up? Schrijf je dan uiterlijk 1 november in voor het Techniek Bedrijven Evenement op 15 november!

Bekijk alle nieuwsartikelen