Studenten

Wij verbinden ambities!

Stichting Techniek Bedrijven brengt techniek- en bètastudenten in contact met bedrijven. Dit wordt bereikt door het organiseren van een jaarlijks carrière-evenement en het aanbieden van evenementen van bedrijven op TechniekBedrijven.nl. Door ons unieke matchingssysteem worden de juiste studenten aan de juiste bedrijven gekoppeld. Hierbij ligt de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Waarom deelnemen?

Uit onze jarenlange ervaring kunnen wij de optimale match maken tussen studenten en bedrijven

Groot aanbod aan topbedrijven

Stichting Techniek Bedrijven heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het koppelen van studenten en bedrijven. Door deze ervaring is er contact met vele bedrijven uit verschillende sectoren. Alle grote technische bedrijven bieden hun evenementen aan op Techniekbedrijven.nl of nemen deel aan het Techniek Bedrijven Evenement.

Door ons matchingsystem wordt de perfecte match gemaakt

De perfecte match

Door het matchingsysteem word jij gekoppeld aan het bedrijf dat het beste bij jou past. Dit bedrijf heeft dus al aangegeven geïnteresseerd te zijn in jou. Hierdoor kom je in contact met bedrijven waar jij geïnteresseerd in bent, maar die jou ook graag willen zien. Dit zorgt voor de perfecte kans om een bedrijf beter te leren kennen of een stage, afstudeeropdracht of baan te vinden.

Relaties

Het inschrijfproces

01

Maak een profiel aan

Om te beginnen met Techniek Bedrijven maak je via de website een profiel aan. Hier vul je in wie je bent en hoe we met je in contact kunnen komen.

Meld je nu aan

02

Vul je profiel in

Je vult nu je volledig profiel in. Hier kan je meer over jezelf vertellen door je studievoortgang, nevenactiviteiten, werkervaring en interesses aan te geven.

03

Schrijf je in

Nu is het tijd om je in te schrijven voor een specifiek evenement. In het geval van inschrijving voor het Techniek Bedrijven Evenement dien je ook je bedrijfsvoorkeuren per dagonderdeel aan te geven.

04

Het evenement

Zo spoedig mogelijk na de deadline krijg je van ons bericht of je wel of niet geselecteerd bent voor het betreffende evenement. Als je geselecteerd bent ontvang je verdere informatie die je nodig hebt voor het evenement

Techniek Bedrijven Evenement

Techniek Bedrijven Evenement is hét landelijke carrière-evenement dat staat voor kwaliteit en persoonlijk contact tussen student en bedrijf. De geselecteerde studenten worden gekoppeld aan een exclusieve selectie van bedrijven door middel van ons unieke matchingconcept. 

Casestudies, bedrijfspresentaties, discussies, workshops, een bedrijvenmarkt, vacaturerondes en een afsluitende borrel zorgen voor een hoge mate van interactie en intensief contact tussen de bedrijven en studenten tijdens het evenement. De 29ste editie van het Techniek Bedrijven Evenement vindt plaats op vrijdag 15 november 2019 in het Beurs-WTC te Rotterdam. 

Lanceer je carrière door in contact te komen met topbedrijven

Lanceer je carrière door in contact te komen met topbedrijven!

TBE Aftermovie