Bedrijven

Wij verbinden ambities

Stichting Techniek Bedrijven brengt techniek- en bètastudenten in contact met bedrijven. Dit wordt bereikt door het organiseren van een jaarlijks carrière-evenement en het aanbieden van evenementen van bedrijven op TechniekBedrijven.nl. Door ons unieke matchingssysteem worden de juiste studenten aan de juiste bedrijven gekoppeld. Hierbij ligt de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Stichting Techniek Bedrijven brengt techniek- en bètastudenten in contact met bedrijven

Ontmoet het talent voor uw organisatie!

Hoge kwaliteit voor uw inhousedag of business case

Techniek Bedrijven is het platform dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan waar u uw inhousedag of business course kunt aanbieden. We verzorgen al ruim twee decennia contact tussen studenten en bedrijven door het gericht benaderen van studenten die interesse hebben in bepaalde sectoren en bedrijven.

Neem contact op met ons
Het contact tussen studenten en bedrijven staat centraal

Wat ons uniek maakt

De focus ligt specifiek op techniek- en bètastudenten

Focus op bètastudenten

Wij richten ons specifiek op techniek- en bètastudenten in de eindfase van hun studie. Daarnaast bestaat de volledige organisatie uit dit type studenten, waardoor we precies weten wat hun wensen zijn. Doordat deze studenten in onze directe omgeving bevinden kunnen we eenvoudig en snel mensen benaderen.

Kwaliteit staat voorop bij ons

Kwaliteit staat voorop

We beschikken over een database met 5000 studenten waarvan we precies weten wat voor studie ze volgen, wat ze naast hun studie hebben gedaan en wat voor voor voorkeuren ze hebben qua bedrijven. Hierdoor kunnen we zeer gericht een selectie studenten op de hoogte brengen van uw evenement.

Door onze uitgebreide database en onze social media kanalen hebben wij een groot bereik

Groot bereik

Naast onze database zullen we uw recruitmentevenement ook promoten op onze social media waardoor u nog meer studenten bereikt. Naast recruitmentevenementen is het ook mogelijk de studenten een duidelijker beeld te geven van de bedrijfscultuur door een artikel over uw bedrijf te plaatsen op onze website en social media.

Reversed matching

Wij zoeken, u kiest!

Door middel van reversed matching hebben we de mogelijkheid studenten actief te benaderen voor een aankomend evenement. U geeft aan wat voor competenties een student moet hebben en wij selecteren ze. Daarbij heeft u de keuze om van te voren de geselecteerde studenten in te zien en vervolgens zorgen wij dat ze op uw evenement verschijnen!

Statistieken

0

Studenten in database

0

Facebook likes

Techniek Bedrijven Evenement

Techniek Bedrijven Evenement is hét landelijke carrière-evenement dat staat voor kwaliteit en persoonlijk contact tussen student en bedrijf. Een exclusieve selectie van bedrijven wordt gekoppeld aan het topsegment van bèta- en techniekstudenten in de eindfase van hun studie afkomstig uit heel Nederland. Door middel van casestudies, bedrijfspresentaties, discussies, speeddates, een bedrijvenmarkt en een afsluitende borrel wordt tijdens het evenement een hoge mate van interactie en intensief contact tussen de bedrijven en studenten gecreëerd. Dit jaar zal het evenement plaats vinden op 16 november in het World Trade Center Rotterdam.

Casestudy

De casestudy is een uitgelezen mogelijkheid om het beste in de deelnemende studenten naar boven te halen.

De casestudy is een uitgelezen mogelijkheid om, op een actieve manier, het beste in de deelnemende studenten naar boven te halen. In een drie uur durende sessie worden 20 studenten geconfronteerd met een probleem dat in uw bedrijf naar voren zou kunnen komen. Door met dit fictieve probleem aan de slag te gaan, leren zij op een constructieve manier de bedrijfscultuur kennen en kunt u als bedrijf de studenten in actie zien.

Bedrijfspresentatie

Etaleer uw bedrijf aan de toekomstige ingenieurs door een bedrijfspresentatie te geven

De bedrijfspresentatie is een goede mogelijkheid om uw bedrijf te etaleren aan de toekomstige ingenieurs. In een besloten vergaderruimte krijgt u de gelegenheid om aan 30 studenten alle aspecten van uw bedrijf toe te lichten. De bedrijfspresentatie zal een uur in beslag nemen. Door een case die werkelijk plaats heeft gevonden binnen uw bedrijf te presenteren krijgen de studenten een goed beeld van uw bedrijf.

Speeddates

Workshops maken ook onderdeel uit van het programma

Door middel van speeddates kunt u in een korte tijd 1-op-1 kennismaken met veel studenten. Daarnaast krijgen studenten de mogelijkheid te vragen wat ze willen weten. 

De match

Sinds 2004 bestaat het unieke matching-concept waarmee Techniek Bedrijven zich onderscheidt van andere events. Het bedrijf stelt criteria aan de competenties van een student (studierichting, internationale ervaringen, nevenactiviteiten, etc.). Bij de online inschrijving geven studenten aan  waar zijn of haar voorkeuren voor bedrijven liggen. Vervolgens worden de studenten die het beste bij uw bedrijf ‘matchen’ geselecteerd. Op deze manier worden alleen studenten gekoppeld aan uw bedrijf die voldoen aan uw verwachtingen en daarnaast gemotiveerd zijn om het bedrijf beter te leren kennen; kortom de ideale ‘match’ tussen student en bedrijf.

Via ons unieke matching-concept onderscheiden wij ons van andere events

Zelf deelnemen

De organisatie herziet elk voorjaar de bedrijvenselectie van het aankomende evenement. Uit alle technische sectoren worden de bedrijven geselecteerd waar vanuit de studenten en starters de meeste vraag naar is. Bedrijven kunnen dan ook alleen deelnemen op uitnodiging. Bent u geïnteresseerd in deelname aan het Techniek Bedrijven Evenement? Neem dan contact op met de organisatie.

Neem contact op met ons
Neem ook deel aan het Techniek Bedrijven Evenement